Середній зріст жінок в Японії – 160 см, а середня вага – 45-55 кг. Навіть серед людей похилого віку тут рідко коли можна зустріти жінок з надлишковою вагою.
"Дивогляд" знайшов унікальну японську дієту, яка є одним із секретів стрункості жінок країни сонця, що сходить.
Дієта розрахована на 14 днів. У ній повністю прописане меню на два тижні.
Однією з особливостей японської дієти є те, що вона практично повністю виключає сніданки. А кількість калорій у денному раціоні майже вдвічі нижча за середні показники.
УВАГА! Обов’язково врахуйте особливості свого здоров’я і проконсультуйтеся з лікарем перед початком дієти.
Меню доволі просте і майже повністю виключає необхідність складних приготувань їжі. Одним із головних елементів в меню є яйця. Також у раціоні багато свіжих овочів та риби.

День 1
- Сніданок: кава без цукру.
- Обід: 2 варені яйця, салат зі свіжої капусти, заправлений олією, і склянка томатного соку.
- Вечеря: шматочок вареної чи смаженої риби (близько 150 г).
День 2
- Обід: смажена або варена риба з салатом із свіжих овочів.
- Вечеря: шматочок вареної яловичини (100 г) та склянка кефіру.
День 3
- Сніданок: кава без цукру із сухариком.
- Обід: кабачок, обсмажений в олії.
- Вечеря: варена яловичина (200 г), 2 яйця, салат із капусти з олією.
День 4
- Обід: 3 варені морквини, 1 варене яйце, шматочок твердого сиру (15 г).
- Вечеря: свіжі фрукти та овочі.
День 5
- Сніданок: салат з тертої моркви з соком лимона.
- Обід: смажена риба (150 г) та склянка томатного соку.
- Вечеря: фрукти.
День 6
- Обід: варена куряча грудка (кількість не обмежена).
- Вечеря: 2 яйця та склянка тертої моркви з олією.
День 7
- Сніданок: чай без цукру.
- Обід: варена яловичина (200 г) та фрукти.
- Вечеря: будь-яка з попередніх вечерь, крім яловичини.
Наприкінці першого тижня ви маєте відчути, як зникають набряки від зайвої води в організмі і з’являється легкість. Та не забувайте пити достатню кількість чистої води.

День 8
- Обід: куряча грудка (кількість не обмежена), салат з моркви чи капусти.
- Вечеря: 2 яйця та склянка тертої моркви з олією.
День 9
- Сніданок: терта морква із соком лимона.
- Обід: смажена чи варена риба (150 г) зі склянкою томатного соку.
- Вечеря: фрукти.
День 10
- Обід: 3 варені морквини, шматочок сиру та 1 куряче яйце (або 5 перепелиних), зварені некруто.
- Вечеря: фрукти.
День 11
- Сніданок: кава без цукру з сухариком.
- Обід: один кабачок, обсмажений на олії кружечками.
- Вечеря: 2 яйця, шматок вареної яловичини (200 г), салат з капусти з олією.
День 12
- Сніданок: кава без цукру з сухариком.
- Обід: смажена або варена риба (150 г) з тертою морквою з олією.
- Вечеря: варена яловичина (100 г) та склянка кефіру.
День 13
- Обід: 2 яйця, варена капуста з олією, склянка томатного соку.
- Вечеря: смажена чи варена риба (150 г)
День 14
- Обід: 1 смажений кабачок, терта морква.
- Вечеря: варена яловичина (100) г та свіжі овочі.
Щоб ефект від дієти залишився надовше, виходити з неї треба поступово – не намагайтеся одразу надолужити все згаяне.
Читайте також:
- Позбудьтеся їх негайно: щоденні звички, які заважають вам схуднути
- Пий і худни: названо напій, який позбавляє від зайвих кілограмів
- Чи можна їсти рис, якщо ви хочете схуднути
- Їж і худни: 7 секретів стрункої фігури від французьких жінок
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!