Різотто з гарбузом

Домашня Італія: рецепт гарбузового різотто від українського шеф-кухаря

yaroslavskyi_vova / Instagram

Різотто – одна з найпопулярніших страв у багатьох ресторанах по всьому світу. Але чому б не спробувати приготувати її вдома?

"Дивогляд" повідомляє, що шеф-кухар Володимир Ярославський поділився рецептом приготування різотто з гарбузом та білим вином. Простіше способа ви не знайдете. 

Інгредієнти: 

  • 120 г рису арборіо;
  • 30 г ріпчастої цибулі;
  • 40 г білого сухого вина;
  • 250 г гарбуза;
  • 15 г оливкової олії;
  • 35 г вершкового масла;
  • 80 г тертого пармезану;
  • 500-600 мл овочевого бульйону.

Приготування:

  1. Цибулю та гарбуз наріжте дрібним кубиком і обсмажте на олії, а щойно появиться золотиста скоринка – висипте рис; 
  2. Вилийте у ємність вино та перемішуйте, доки воно не випариться;
  3. Після цього вилийте до суміші овочевий бульйон, посоліть за смаком та продовжуйте періодично перемішувати протягом 20 хв;
  4. Після цього притрусіть свою страву улюбленими спеціями та травами;
  5. Коли страва буде майже готова – посипте її пармезаном та подавайте гарячою. 

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами іншими рецептами страв з гарбуза:

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ

Читайте більше