Гарбуз

Смакує навіть м'ясоїдам: рецепт смаженого гарбуза із зеленню

Shutterstock

Майже кожен продукт можна приготувати по-різному. Зокрема, гарбуз.

Існує чимало рецептів страв з цього продукту, однак, "Дивогляд" вирішив поділитися з вами ще одним. Якщо ви вже встигли насолодитися соковитою випічкою з гарбуза, а також молочною кашею – пропонуємо вашій увазі смажений гарбуз з зеленню, який смакуватиме навіть м'ясоїдам. 

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 300 гр;
  • кокосова олія – 1 ст.л;
  • насіння гірчиці – 0,5 ч.л;
  • куркума – 1 ч.л;
  • гарбузове насіння – 1 ст.л;
  • гарбузова олія – 0,5 ст.л;
  • кріп – 100 гр;
  • сіль і перець (за смаком).

Приготування:

  1. Гарбуз помийте, очістіть від шкірки та наріжте кубиками середнього розміру;
  2. Сковорідку з кокосовою олією розігрійте, висипте у неї насіння гірчиці та смажте близько 20 сек. Після цього додайте насіння гарбуза, куркуму та смажте ще 10 сек;
  3. Після цього висипте у сковорідку шматочки гарбуза та дві столові ложки води. Посоліть суміш за смаком та тушіть під кришкою близько 10 хв;
  4. При подачі прикрасте страву зеленню, полийте олією гарбуза і, за бажанням, посипте улюбленими приправами.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом приготування качки з гарбузом та інжиром.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ