Запечені яблука з гарбузом

Корисний та поживний десерт: запечені яблука з гарбузом за рецептом українського шеф-кухаря

sanchooooo1 / Instagram

Яблука вважаються одним з найпопулярніших фруктів. Їх можна їсти свіжими, додавати у різні страви або запікати у духовці.

Український кухар та учасник реаліті-шоу "Пекельна кухня" Олександр Громлюк поділився рецептом запечених яблук з гарбузом. "Дивогляд" впевнений, що ця страва стане вашим улюбленим корисним десертом.

  • Яблука – 300 гр;
  • Гарбуз – 40 гр;
  • В'ялена вишня – 15 гр;
  • Горіхи – 15 гр;
  • Фініковий сироп – 40 гр.

Приготування:

  1. Ретельно помийте яблука. Обережно зріжте з них верхівки, але не викидайте. Також позбудьтеся серединки: насіння видаліть, а м'якіть поріжте дрібними шматочками;
  2. Почистіть гарбуз та наріжте його дрібними кубиками. Перемішайте з вишнею, горіхами і полийте фініковим сиропом;
  3. Цією сумішшю заправте серединку яблука. Закрийте його верхівкою та поставте у розігріту до 180°С духовку;
  4. Випікайте фрукт упродовж 10-15 хвилин. 

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом легендарного сливового пирога від New York Times.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ

Читайте більше