Одним з сезонних продуктів осені вважаються гарбузи. Їх використовують не лише в якость декорації для Гелловіну, але й у приготуванні страв.
Чи куштували ви колись смажені ковбаски з солодким гарбузом? Так, спочатку таке поєднання може здатися дивним, але воно надзвичайно смачне. Рецептом цієї страви з вами ділиться "Дивогляд" із посиланням на ВВС.
Інгредієнти:
Вершкове масло – 50 гр;
свіжі ковбаски з сирого м'яса – 6 шт;
цибуля – 2 шт;
часник – 3 зубчики;
невеличкий гарбуз;
цукрова пудра – 1 ч.л;
винний оцет – 1 ч.л;
болгарський червоний перець – 2 шт;
консервована квасоля – банка 0,5 л;
сіль та перець (за смаком);
свіжа зелень (за смаком).
Приготування:
Розтопіть вершкове мало на середньому вогні та обсмажте на ньому ковбаски, поки вони не покриються золотистою скоринкою з усіх боків;
Додайте до м'яса дрібно нарізану цибулю, часник, болгарський перець та залиште тушкуватися;
У цей час обчистіть гарбуз від шкірки та насіння і наріжте невеликими шматочками. Полийте його винним оцтом і додайте до ковбасок. Тушкуйте страву на великому вогні, поки рідина не почне випаровуватися;
Після цього додайте до страви цукор, квасолю, зелень, сіль та перець за смаком. Поставте її в розігріту до 180° духовку на годину.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!