Смажена картопля

Поживний обід за кілька хвилин: рецепт смаженої картоплі з грибами

Shutterstock

Смак смаженої картоплі багатьом знайомий з дитинства. Ця страва дуже швидка у приготуванні і, разом із цим, дуже смачна.

Існує безліч рецептів приготування смаженої картоплі. Одним з них з вами ділиться "Дивогляд". 

Інгредієнти:

  • Картопля – 10 шт;
  • печериці – 5-7 шт;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • рослинна олія – 2 ст.л (для смаження)
  • вершкове масло;
  • сіль;
  • суміш перців.

Приготування: 

  1. Очистіть картоплю та наріжте великими скибками;
  2. Розігрійте пательню та налийте на неї 2 столові ложки олії, а після цього додайте невеликий шматочок вершкового масла;
  3. Розчавте часник, або дуже дрібно наріжте його та покладіть до сковорідки; 
  4. У цей час в окремій мисці замаринуйте картоплю: посоліть та притрусіть сумішшю перців, або своїми улюбленими приправами;
  5. Коли пательня добре розігріється – викладіть у неї картоплю, смажте на середньому вогні та періодично помішуйте. Коли картопля покриється скоринкою – додайте нарізані гриби. Зменшіть вогонь і смажте ще 10 хвилин.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом маринованих кабачків від Лізи Глінської.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ