Смак смаженої картоплі багатьом знайомий з дитинства. Ця страва дуже швидка у приготуванні і, разом із цим, дуже смачна.
Існує безліч рецептів приготування смаженої картоплі. Одним з них з вами ділиться "Дивогляд".
Інгредієнти:
- Картопля – 10 шт;
- печериці – 5-7 шт;
- часник – 2-3 зубчики;
- рослинна олія – 2 ст.л (для смаження)
- вершкове масло;
- сіль;
- суміш перців.
Приготування:
- Очистіть картоплю та наріжте великими скибками;
- Розігрійте пательню та налийте на неї 2 столові ложки олії, а після цього додайте невеликий шматочок вершкового масла;
- Розчавте часник, або дуже дрібно наріжте його та покладіть до сковорідки;
- У цей час в окремій мисці замаринуйте картоплю: посоліть та притрусіть сумішшю перців, або своїми улюбленими приправами;
- Коли пательня добре розігріється – викладіть у неї картоплю, смажте на середньому вогні та періодично помішуйте. Коли картопля покриється скоринкою – додайте нарізані гриби. Зменшіть вогонь і смажте ще 10 хвилин.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом маринованих кабачків від Лізи Глінської.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!