Кабачки

Швидка закуска на будь-який випадок: рецепт маринованих кабачків від Лізи Глінської – відео

semena.biz.ua

Кабачки – один з науніверсальніших літніх овочів. Їх можна смажити, запікати, додавати у різні страви і навіть маринувати.

Поки сезон свіжих овочів триває, "Дивогляд" вирішив поділитися з вами надзвичайно швидким рецептом маринованих кабачків від української кулінарки Лізи Глінської. Приготування не займе у вас більше 10 хвилин.

  • Молоді кабачки – 3 шт;
  • Сіль – 1 ст.л;
  • Цукор – 1 ст.л;
  • Оцет 9% – 20 мл;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Рослинна олія – 50 мл;
  • Зелень – за смаком;
  • Гострий перець – за смаком.

Приготування:

  1. Кабачки ретельно помийте та наріжте тонкими смужечками. Посипте їх сіллю та залиште на 15-20 хвилин, щоб з них вийшов сік;
  2. У цей час займіться приготуванням маринаду. Для цього змішайте разом олію, цукор та оцет, а гострий перець, часник та зелень подрібніть ножем;
  3. Злийте з кабачків зайву рідину та полийте їх маринадом;
  4. Ретельно перемішайте, а після накрийте миску харчовою плівкою та поставте у холодильник на 2-3 години. По завершенні цього часу можете насолоджуватися солоною закускою.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами топ-10 заготовками на зиму.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ

Читайте більше