Кабачки

Закуска на будь-який випадок: рецепт паштету з кабачків

semena.biz.ua

Тепле сонячне літо залишилося у минулому, а разом за ним до свого завершення підходить сезон свіжих овочів та фруктів. Зокрема, це стосується кабачків та цукіні. 

Якщо ви ще не встигли насолодитися ними – "Дивоглядпропонує вашій увазі рецепт паштету з кабачків, який стане вашою найулюбленішою закускою. 

Інгредієнти: 

  • кабачки – 1 шт
  • бринза – 50-70 гр
  • часник – 1 зубчик
  • сметана – 1-2 ст.л
  • зелень (кріп, петрушка) – 1 пучок
  • рослинна олія – 2 ст.л.

Приготування:

Кабачки наріжте кубиками та підсмажте на сковороді. Коли вони будут готові  – перекладіть їх до блендера, а зверху киньте зелень, томати , бринзу, сіль мелений перець, сметану або несолодкий йогурт та оливкову олію.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом маринованих кабачків від Лізи Глінської.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ