вівсяне печиво

Смачніше за крекери: рецепт солоного вівсяного печива з гарбузом

Shutterstock

Гідна альтернатива шкідливим смаколикам

Хто з нас не любить похрумтіти чипсами, або крекерами? Ці вироби є дуже шкідливими для здоров'я, тому "Дивогляд" ділиться з вами корисною альтернативою – вівсяно-гарбузове печиво, яке чудово смакуватиме вам під фільм, або серіал. 

  • Вівсяні пластівці – 100 гр;
  • цільнозернове борошно – 100 гр;
  • вершкове масло – 50 гр;
  • твердий сир – 50 гр; 
  • молоко – 4 ст.л;
  • сіль та перець (за смаком).

Приготування:

  1. Вівсяні пластівці розділіть на дві частини по 50 гр. Одну частину перемеліть у борошно за допомогою блендера, а другу змішайте з сіллю та спеціями (за смаком). Висипте у суміш вівсяне та цільнозернове борошно;
  2. Запечений гарбуз та сир натріть на терці і також перемішайте з сумішшю;
  3. Розтопіть вершкове масло, перемішайте його з молоком та вилийте у вівсяну масу. Ретельно перемішайте та сформуйте печиво;
  4. Випікайте при температурі 180° до утворення золотистої скоринки. 

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами іншими рецептами страв з гарбуза:

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ