Морозиво – один з найулюбленіших десертів багатьох. Зазвичай, його їдять влітку, у спекотну погоду. Але чому б не поласувати цим смаколиком восени, а ще краще, приготувати його власноруч.
Рецептом морозива з гарбуза з вами ділиться "Дивогляд" із посиланням на gotujmy.
Інгредієнти:
- Кокосове молоко – 300 мл;
- Заморожений гарбуз – 100 гр;
- Фініковий сироп – 3 ст.л;
- Екстракт ванілі – 1/4 ч.л;
- Кориця – 1/4 ч.л.
Приготування:
- Покладіть нарізаний кубиками гарбуз у морозилку на ніч. Перед приготуванням десерту дістаньте овоч та розморозьте його, але не повністю. Плід має залишатися дещо твердим;
- Покладіть кубики гарбуза у блендер, залийте їх молоком та додайте решту інгредієнтів. Ретельно збийте суміш;
- Розлийте отриману масу по формах для морозива та відправте у морозилку на кілька годин.
При подачі прикрасьте свій смаколик улюбленим топінгом, або посипте гарбузовим насінням.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом шоколадно-гарбузового кексу.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!