Гарбузове морозиво

Осіннє задоволення: рецепт гарбузового морозива

Shutterstock

Морозиво – один з найулюбленіших десертів багатьох. Зазвичай, його їдять влітку,  у спекотну погоду. Але чому б не поласувати цим смаколиком восени, а ще краще, приготувати його власноруч.

Рецептом морозива з гарбуза з вами ділиться "Дивогляд" із посиланням на gotujmy.

Інгредієнти:

  • Кокосове молоко – 300 мл;
  • Заморожений гарбуз – 100 гр;
  • Фініковий сироп – 3 ст.л;
  • Екстракт ванілі – 1/4 ч.л;
  • Кориця – 1/4 ч.л.

Приготування:

  1. Покладіть нарізаний кубиками гарбуз у морозилку на ніч. Перед приготуванням десерту дістаньте овоч та розморозьте його, але не повністю. Плід має залишатися дещо твердим;
  2. Покладіть кубики гарбуза у блендер, залийте їх молоком та додайте решту інгредієнтів. Ретельно збийте суміш;
  3. Розлийте отриману масу по формах для морозива та відправте у морозилку на кілька годин.

При подачі прикрасьте свій смаколик улюбленим топінгом, або посипте гарбузовим насінням.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом шоколадно-гарбузового кексу.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ