Скрембл

Пухкий та легкий: як приготувати ідеальний скрембл – поради

Shutterstock

Ця страва стане вашим улюбленим сніданком

Одним з найпопулярніших сніданків вважаються страви з яєць: омлет, яєчня або ж яєчний тост. Останнім часом все більш трендовим стає скрембл. Як його правильно приготувати, розповідає "Дивогляд" із посиланням на Daily Star.

Здавалося б, що ця звичайна на вигляд страва не має викликати труднощів у приготуванні. Однак, якщо ви хочете насолодитися по-справжньому смачним сніданком, варто готувати його за правильним рецептом:

  1. Розігрійте на сковороді невеликий шматочок вершкового масла. Важливо використовувати саме цей продукт, оскільки він не лише надає приємний аромат та золотисту скоринку, але й має високу точку димлення, тож не завдає шкоди організму;
  2. Поки масло тане, займіться підготовкою головних інгредієнтів. Збийте яйця, але не до міцної піни. Додайте до них чорний перець за смаком та жирні вершки;
  3. Коли масло повністю розтане на сковороді – зменшіть вогонь та вилийте у посудину яєчну рідину. Постійно помішуйте яйця. Якщо цього не робити, то в результаті ви отримаєте не скрембл, а омлет; 
  4. Коли яйця будуть готові – вимкніть плиту та залиште їх під кришкою на 5 хвилин.
  5. При подачі посипте страву зеленню, перцем або своїми улюбленими прянощами.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" розповідав, як приготувати ідеальні варені яйця.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ