Яйця

Китайський секрет: як правильно варити яйця, щоб їх легко було почистити

kp.ru

Шкаралупа буде відпадати від одного дотику

Якщо ви хочете, щоб варене яйце можна було легко почистити, варто дотримуватися одного простого правила. Секрет приготування розкрило китайське видання Sohu.

Багато хто вважає, що варити яйця — простіше простого, варто лише залити їх водою і поставити на плиту на 10 хв. Але тоді їх так важко почистити, особливо, якщо яйця дуже свіжі. Окрім того, при варінні яйця втрачають смак.

Китайці радять перед варінням покласти яйця у холодну воду на 10 хвилин. Після варіння слід виконати ту ж процедуру. Тоді шкаралупа буде відпадати від одного дотику, а самі яйця будуть м’якими і ніжними на смак.

Раніше блогер TikTok прославився після того, як показав спосіб почистити яйце за одну мить.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – канал, де живуть тільки лайтові новини. Релаксуймо разом!


ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ