Подавати яйця експерт радить на тостах з тапенадою
Популярний американський кухар та зірка кулінарного шоу Iron Chef Джеффрі Закарян поділився секретом приготування ідеальних варених яєць. Про це пише Yahoo.
За словами Закаряна, воду для приготування потрібно довести до кипіння, а потім зняти з вогню. Тільки після цього яйця потрібно занурити до каструлі за допомогою ложки. Коли все буде готово, каструлю варто поставити на вогонь.
Яйця мають варитися рівно 12 хвилин. Потім, за словами Джеффрі, їх потрібно перекласти в холодну воду. Кухар зазначив, що з таких яєць, приготованих за його рецептом, простіше знімати шкаралупу, а на жовтках відсутні "бридкі зелені кільця".
Страву Закарян радить подавати на тостах з тапенадою – густим соусом з анчоусів, каперсів, оливок та часнику.
Раніше Дивогляд розповідав, яка різниця між яйцями з білою і коричневою шкаралупою.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – канал, де живуть тільки лайтові новини. Релаксуймо разом!