Білкове печиво

Домашні солодощі: рецепт білкового печива з горіхами та шоколадом

stanishevska / Instagram

Хто з нас не любить поласуватися солодощами? Особливо, якщо вони були приготовані власноруч.

  • Яєчні білки – 6 шт;
  • цукрова пудра – 300 гр;
  • екстракт ванілі – 1 ст. л;
  • оцет – 1,5 ст. л;
  • горіхи – 150 гр;
  • шоколад – 250 гр.

Приготування:

  1. Яєчні білки збийте до міцних піків, а після додайте до них цукрову пудру і продовжуйте збивати;
  2. Влийте у рідину екстракт ванілі, оцет та знову збийте;
  3. подрібніть горіхи та шоколад, поступово вводіть їх у готову масу та обережно розмішуйте ложкою;
  4. Деко для випікання вкрийте пергаментом та викладіть на нього масу у формі круглого печива;
  5. Поставте форму у розігріту до 170°С духовку та випікайте упродовж 30 хвили.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом шоколадно-гарбузового кексу.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ