Хто з нас не любить поласуватися солодощами? Особливо, якщо вони були приготовані власноруч.
- Яєчні білки – 6 шт;
- цукрова пудра – 300 гр;
- екстракт ванілі – 1 ст. л;
- оцет – 1,5 ст. л;
- горіхи – 150 гр;
- шоколад – 250 гр.
Приготування:
- Яєчні білки збийте до міцних піків, а після додайте до них цукрову пудру і продовжуйте збивати;
- Влийте у рідину екстракт ванілі, оцет та знову збийте;
- подрібніть горіхи та шоколад, поступово вводіть їх у готову масу та обережно розмішуйте ложкою;
- Деко для випікання вкрийте пергаментом та викладіть на нього масу у формі круглого печива;
- Поставте форму у розігріту до 170°С духовку та випікайте упродовж 30 хвили.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом шоколадно-гарбузового кексу.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!
І ТАКЕ БУЛО: