Буряк

Овочевий гарнір: рецепт соковитого бурякового пюре

Shutterstock

Страва стане чудовим доповненням до м'ясного виробу

Буряк – один з найкорисніших плодів, який можна використовувати у приготуванні різноманітних страв. Чи куштували ви коли-небудь пюре з цього овоча? "Дивогляд" із посиланням на papilot ділиться з вами рецептом цього гарніру, який вам обов'язково сподобається. 

Інгредієнти:

  • Буряк – 5 шт;
  • Морква – 2 шт;
  • Червона цибуля – 2 шт;
  • Яблуко – 1 шт;
  • Вершкове масло – 3 ст.л;
  • Рослинна олія – 4 стл;
  • Сіль та перець (за смаком).

Приготування:

  1. Буряк промийте та ретельно висушіть;
  2. Змастіть деко олією, викладіть на нього буряк та накрийте алюмінієвою фольгою. Відправте його у розігріту до 200° духовку на годину;
  3. У цей час помийте та очістіть моркву, цибулю та яблуко. Варіть їх під кришкою на середньому вогні близько 5 хв;
  4. Дістаньте з духовки буряк та очістіть його. Наріжте овочі кубіками та перебийте блендером. До отриманої маси додайте цлюблені спеції, сіль та перець. 

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом вершкового картопляного пюре.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ