Страва стане чудовим доповненням до м'ясного виробу
Буряк – один з найкорисніших плодів, який можна використовувати у приготуванні різноманітних страв. Чи куштували ви коли-небудь пюре з цього овоча? "Дивогляд" із посиланням на papilot ділиться з вами рецептом цього гарніру, який вам обов'язково сподобається.
Інгредієнти:
- Буряк – 5 шт;
- Морква – 2 шт;
- Червона цибуля – 2 шт;
- Яблуко – 1 шт;
- Вершкове масло – 3 ст.л;
- Рослинна олія – 4 стл;
- Сіль та перець (за смаком).
Приготування:
- Буряк промийте та ретельно висушіть;
- Змастіть деко олією, викладіть на нього буряк та накрийте алюмінієвою фольгою. Відправте його у розігріту до 200° духовку на годину;
- У цей час помийте та очістіть моркву, цибулю та яблуко. Варіть їх під кришкою на середньому вогні близько 5 хв;
- Дістаньте з духовки буряк та очістіть його. Наріжте овочі кубіками та перебийте блендером. До отриманої маси додайте цлюблені спеції, сіль та перець.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом вершкового картопляного пюре.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!