Цей простий продукт насичуватиме вас енергією до самого обіду
Сніданок – найважливіший прийом їжі, який повинен бути поживним та збалансованим. Багато людей вранці надають перевагу вівсянці, але є ще більш корисний варіант. Про нього розповідає "Дивогляд" із посиланням на Eat this, not that.
Наш організм насичується не через кількість споживаної їжа, а через мікроелементи, які містяться у ній. Зокрема, енергії людині надають білки та жири. Саме їх дієтолог на ім'я Ларен Манакер й радить споживати на сніданок, щоб протриматися до обіду без почуття голоду.
Джерелом білків та жирів є звичайні яйця, які можна приготувати у кілька способів: омлет, скрембл, яйце-пашот, смажене тощо.
Читайте також: Пухкий та легкий: як приготувати ідеальний скрембл – поради.
Багато-хто думає, що яйця не здатні наситити організм людини, оскільки не є висококалорійними. Але ж можна додати до них чимало інших корисних продуктів, які також багаті на жири та білки.
Читайте також: Як у 50 виглядати на 30: учені назвали продукт, який уповільнює старіння.
Найпопулярніцим сніданком вважається авокадо тост з яйцем. Він містить у собі достатню кількість необхідних мікроелементів та не дасть вам зголодніти за кілька годин.

Чудовою ідеєю буде додати до свого сніданку овочі. Клітковина також має велике значення для насичення організму.

Любителі гарячих бутербродів можуть посипати свою страву натертим сиром: