Сніданок

Забудьте про вівсянку: дієтолог розповіла, який сніданок найкорисніший

Shutterstock

Цей простий продукт насичуватиме вас енергією до самого обіду

Сніданок – найважливіший прийом їжі, який повинен бути поживним та збалансованим. Багато людей вранці надають перевагу вівсянці, але є ще більш корисний варіант. Про нього розповідає "Дивогляд" із посиланням на Eat this, not that.

Наш організм насичується не через кількість споживаної їжа, а через мікроелементи, які містяться у ній. Зокрема, енергії людині надають білки та жири. Саме їх дієтолог на ім'я Ларен Манакер й радить споживати на сніданок, щоб протриматися до обіду без почуття голоду. 

Джерелом білків та жирів є звичайні яйця, які можна приготувати у кілька способів: омлет, скрембл, яйце-пашот, смажене тощо.  

Читайте також: Пухкий та легкий: як приготувати ідеальний скрембл – поради.

Багато-хто думає, що яйця не здатні наситити організм людини, оскільки не є висококалорійними. Але ж можна додати до них чимало інших корисних продуктів, які також багаті на жири та білки.

Читайте також: Як у 50 виглядати на 30: учені назвали продукт, який уповільнює старіння.

Найпопулярніцим сніданком вважається авокадо тост з яйцем. Він містить у собі достатню кількість необхідних мікроелементів та не дасть вам зголодніти за кілька годин. 

Сендвіч з авокадо
Сендвіч з авокадо
Фото: Shutterstock

Чудовою ідеєю буде додати до свого сніданку овочі. Клітковина також має велике значення для насичення організму. 

Овочі
Овочі
Фото: Depositphotos

Любителі гарячих бутербродів можуть посипати свою страву натертим сиром:

"Додати до страви овочі – це завжди хороша ідея. А сир – це додатковий білок разом із кальцієм, який формує кістки", –пояснює Лорен Манакер.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" розповідав вам про щоденні звички, які постійно заважають схуднути.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ