Смачно і швидко!
Із курячого філе можна приготувати безліч смачних страв, але на практиці соковитий курячий стейк не завжди виходить таким вже й соковитим.
"Дивогляд" ділиться рецептом одного з найвідоміших кухарів планети Гордона Рамзі, який розповів, як приготувати неймовірну страву всього за 20 хвилин.
Курячий стейк від Гордона Рамзі
Інгредієнти на порцію:
- 1 шматок курячого філе
- 1 ст. л. оливкової олії
- 10 г вершкового масла
- гілочка розмарину
- гілочка тим'яну
- 2 зубчики часнику

Приготування:
На розігріту сковорідку налийте оливкову олію і викладіть м’ясо. Через 2 хвилини переверніть м’ясо і вичавіть часник в олію. Після цього потрібно перевертати м’ясо на інший бік через кожні 2 хвилини.
Додайте розмарин, тим’ян, а потім вершкове масло. Потім постійно поливайте курку розтопленим маслом.
Щоб стейк був ніжним і не сухим, треба його не перетримати. Знімайте м’ясо з вогню, як тільки утвориться золота скоринка.
Подавати рекомендується, прикрасивши гілочкою розмарину, з салатом або гарніром і вашим улюбленим соусом.
Нагадаємо, раніше Гордон Рамзі розкрив секрет приготування ідеальної пасти "аль денте".
Читайте також:
- Зігріває та насичує: рецепт легкого овочевого супу для холодних днів
- Як у найкращій кондитерській: рецепт домашнього чизкейку, який завжди виходить
- Смак із дитинства: як приготувати пиріг із сосисками
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!