Курячий стейк

Як приготувати ідеальний курячий стейк: рецепт від Гордона Рамзі

Shutterstock

Смачно і швидко!

Із курячого філе можна приготувати безліч смачних страв, але на практиці соковитий курячий стейк не завжди виходить таким вже й соковитим.

"Дивогляд" ділиться рецептом одного з найвідоміших кухарів планети Гордона Рамзі, який розповів, як приготувати неймовірну страву всього за 20 хвилин.

Курячий стейк від Гордона Рамзі

Інгредієнти на  порцію:

  • 1 шматок курячого філе
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 10 г вершкового масла
  • гілочка розмарину
  • гілочка тим'яну
  • 2 зубчики часнику
Курячий стейк
Курячий стейк
Фото: Shutterstock

Приготування:

На розігріту сковорідку налийте оливкову олію і викладіть м’ясо. Через 2 хвилини переверніть м’ясо і вичавіть часник в олію. Після цього потрібно перевертати м’ясо на інший бік через кожні 2 хвилини.

Додайте розмарин, тим’ян, а потім вершкове масло. Потім постійно поливайте курку розтопленим маслом.

Щоб стейк був ніжним і не сухим, треба його не перетримати. Знімайте м’ясо з вогню, як тільки утвориться золота скоринка.

Подавати рекомендується, прикрасивши гілочкою розмарину, з салатом або гарніром і вашим улюбленим соусом.

Нагадаємо, раніше Гордон Рамзі розкрив секрет приготування ідеальної пасти "аль денте".

Читайте також:

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ