Овочевий суп

Зігріває та насичує: рецепт легкого овочевого супу для холодних днів

Shutterstock

Приготування не займе у вас багато часу

Перші страви осоливо користуються попитом у холодну пору року. Саме тому "Дивогляд" ділиться з вами рецептом легкого овочевого супу, який готується дуже швидко. 

Інгредієнти:

  • Зелений горошок – 200 гр;
  • Кукурудза – 200 гр;
  • Болгарський перець – 100 гр;
  • Морква – 1 шт;
  • Стручкова квасоля – 200 гр;
  • Броколі – 100 гр;
  • Картопля – 100 гр;
  • Гриби – 150 гр;
  • Курячі яйця – 2 шт;
  • Зелень (за смаком).
  1. У каструлю об'ємом 3 л налийте воду та залиште її до закіпання; 
  2. У цей час на сковороді з маслом обсмажте гриби, а овочи наріжте кубиками
  3. Коли вода закипить – посоліть її та додайте гриби та інші інгедієнти. Варіть упродовж 15-20 хв;
  4. У невелику глибоку ємність розбийте яйця та збийте їх. Вилийте яєчну суміш у каструлю та ретельно перемішайте виделкою. Варіть ще близько 5-10 хв. 
  5. При подачі посипте готовий суп зеленню.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом піци, яка не зашкодить фігурі.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ

Читайте більше