Перші страви осоливо користуються попитом у холодну пору року. Саме тому "Дивогляд" ділиться з вами рецептом легкого овочевого супу, який готується дуже швидко.
Інгредієнти:
Зелений горошок – 200 гр;
Кукурудза – 200 гр;
Болгарський перець – 100 гр;
Морква – 1 шт;
Стручкова квасоля – 200 гр;
Броколі – 100 гр;
Картопля – 100 гр;
Гриби – 150 гр;
Курячі яйця – 2 шт;
Зелень (за смаком).
У каструлю об'ємом 3 л налийте воду та залиште її до закіпання;
У цей час на сковороді з маслом обсмажте гриби, а овочи наріжте кубиками
Коли вода закипить – посоліть її та додайте гриби та інші інгедієнти. Варіть упродовж 15-20 хв;
У невелику глибоку ємність розбийте яйця та збийте їх. Вилийте яєчну суміш у каструлю та ретельно перемішайте виделкою. Варіть ще близько 5-10 хв.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!