Сирники у паніровці

Хрумкий смаколик: рецепт сирників у паніровці

prostodietolog/TikTok

Чудовий варіант поживного сніданку

Сирники є одним з найулюбленіших десертів багатьох людей. Існує чимало варіацій цього десерту. Один з них готується у паніровці. Ним з вами й ділиться "Дивогляд". 

Інгредієнти:

  • Сир домашній;
  • Курячі яйця – 1 шт;
  • Рисове борошно – 2 ст.л;
  • Манна крупа – 2 ст.л;
  • Вершкове масло;
  • Дрібка солі;
  • Кукурудзяні пластівці – для панірування;
  • Прянощі – за смаком.

Приготування:

  1. Сир, борошно, манну крупу та яйця змішайте у глибокій ємності. Додайте до маси прянощі та дрібку солі. З цього тіста сформуйте кульки;
  2. Покладіть сирники у киплячу воду та варіть упродовж 10-15 хв;
  3. У цей час висипте на розігріту сковороду кукурудзяні пластівці та обсмажте їх на олії. Після цього покладіть туди готові сирні кульки та смажте у паніровці.
@prostodietolog

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом смачних панкейків від зірки серіалу "Кріпосна".

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ