Панкейки є дуже популярною стравою у багатьох кафе та ресторанах. Вони можуть як солоними та подаватися з рибою і овочами, так і солодкими, политими медом та джемом.
Якщо вам дуже подобається ця страва, то приготуйте її вдома. "Дивогляд" ділиться з вами рецептом, який оприлюднила зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна.
Інгредієнти:
- Куряче яйце – 1 шт;
- молоко – 100 мл;
- цукор – 50 гр;
- ванільний екстракт – 1 ч.л;
- борошно – 120 гр;
- розпушувач – 5 гр;
- мед (за смаком).
Приготування:
- У глибокій ємності збийте яйце та вилийте у нього тепле молоко. Додайте цукор та ванільний екстракт. Ретельно перемішайте суміш;
- В окрему миску просійте борошно і змішайте його з розпушувачем. Потроху додавайте борошно до яєчної суміші і ретельно перемішуйте її, щоб не утворилися грудочки;
- Розігрійту сковороду. Якщо вона не антипригарна – змастіть маслом та викладайте на неї тісто для панкейків з обох сторін;
- Коли страва буде готова – полийте її медом, джемом, згущеним молоком або сметаною.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом солоного вівсяного печива з гарбузом.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!