Чизкейк

Як у найкращій кондитерській: рецепт домашнього чизкейку, який завжди виходить

Shutterstock

Улюблений десерт за дуже простим рецептом

Чизкейк готують по всьому світу, тож майже у кожному ресторані можна знайти цей смаколик. Спробуйте приготувати його вдома. "Дивогляд" ділиться з вами простим рецептом цієї страви. 

Інгредієнти:

  • Сир (15-20%) – 800 гр;
  • Печиво "Топлене молоко" – 400 гр;
  • Вершкове масло – 150 гр;
  • Вершки (15-20%) – 120 гр;
  • Сметана (20%) – 250 гр;
  • Цукор – 60 гр;
  • Куряче яйце – 3 шт;
  • Ванільний цукор – 1 ч.л.

Приготування:

  • Печиво подрібніть у дрібну крихту, а паралельно на водяній бані розтопіть вершкове масло. Змішайте ці інгредієнти разом та викладіть у форму, заздалегідь застелену пергаментом. Товщина цього шару не повинна перевищувати 10 мм, а бортики – 5-7 мм. Поставте форму холодильник;
  • Подрібніть сир за допомогою блендеру так, щоб утворилася однорідна кремова маса. Додайте до неї вершки та знову перебийте блендером. Після цього вбийте у суміш яйця, висипте цукор та ванілін і знову збийте блендером. Отриману суміш перелийте у форму та поставте у розігріту до 170° духовку на 50 хв;
  • Збийте сметану з двома ст.л цукру, а по завершенні 50 хв – витягніть чизкейк з духовки та залийте сметанною масою. Збільшіть температуру духовки до 200° та продовжуйте випікати ще близько 7 хв;
  • Готовий чизкейк поставте у холодильник на ніч, а вранці насолоджуйтеся смачним десертом.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився оновленим рецептом десерту "Пташине молоко"

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!



ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ