Ви не зможете відірватися від цього десерту
Японська випічка завжди вважалася особливою та несхожою на інші. Взяти хоча б ті відомі пухкі панкейки, які просто тануть у роті. Рецептом саме цієї страви з вами ділиться "Дивогляд" із посиланням на all recipes.
Інгредієнти:
- Курячі яйця – 2 шт;
- Молоко – 3/4 склянки;
- Пшеничне борошно – 1/2 склянки;
- Цукрова пудра – 1/4 склянки;
- Ванільний екстракт – 1/2 ч.л;
- Розпушувач – 1/2 ч.л;
- Сіль – 1/2 ч.л;
- Харчова сода – 1/2 ч.л;
- Рослинна олія (для смаження);
- Вершкова олія (для подачі).
Приготування:
- Підготуйте глибоку ємність для змішування інгредієнтів. Вибийте у неї курячі яйця та додайте молоко, цукор, ванільний екстракт та сіль. Ретельно збийте суміш міксером на маленькій швидкості. Коли тісто стане однорідним – додайте до нього решту інгредієнтів;
- На середньому вогні розігрійте сковороду та змастіть її невеликою кількістю олії. Дістаньте форму для випікання кексів або печива і також змастіть її зсередини вершковим маслом. Поставте форму на розігріту сковороду;
- Обережно заповніть форму для випікання тістом до половини та накрийте її кришкою. У такий спосіб смажте упродовж 4 хв, а після – переверніть форму разом із панкейками;
- Після цього дістаньте млинці зі сковороди, заверніть їх у фольгу та поставте у розігріту до 150° духовку на 5-7 хвилин;
- При подачі змастіть свої панкейки вершковою олією та полийте медом, або згущеним молоком.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом штолена – різдвяний кекс, який печуть у листопаді.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!