Десерти, корисні солодощі, шоколадно-кавовий фондан

Шоколадне задоволення: як приготувати смачний фондан за 10 хвилин

Pinterest

Цей смаколик стане вашим улюбленим домашнім десертом

Шоколадний фондан – один з найулюбленіших десертів, який можна знайти майже у кожному ресторані. Але чому б не спробувати приготувати його вдома? "Дивогляд" ділиться з вами рецептом цього смаколику. Він готується простіше, ніж вам здається.

Інгредієнти:

  • Курячі яйця – 5 шт;
  • Вершкове масло – 150 гр;
  • Цукор – 90 гр;
  • Пшеничне борошно – 100 гр;
  • Чорний або молочний шоколад;
  • Сіль – невеличка дрібка;
  • Какао – 3 ст.л.

Приготування:

  1. Шоколад та вершкове масло розтопіть на водяній бані. Постійно мішайте рідину; 
  2. У мисці збийте яйця та перебийте їх з цукром за допомогою міксеру так, щоб утворилася пишна маса;
  3. Повільно введіть розтоплений шоколад та масло до яєчної суміші, помішуючи при цьому вінчиком; 
  4. Додайте до рідини сіль та борошно. Обережно мішайте тісто доки воно не стане однорідним;
  5. Підготуйте форми для випікання фондану. Змастіть їх вершковим маслом, притрусіть какао та вилийте тісто;
  6. Відправте десерт випікатися у розігріту до 180° духовку на 7-9 хв. 

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом сирників у паніровці

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ