Цей смаколик стане вашим улюбленим домашнім десертом
Шоколадний фондан – один з найулюбленіших десертів, який можна знайти майже у кожному ресторані. Але чому б не спробувати приготувати його вдома? "Дивогляд" ділиться з вами рецептом цього смаколику. Він готується простіше, ніж вам здається.
Інгредієнти:
- Курячі яйця – 5 шт;
- Вершкове масло – 150 гр;
- Цукор – 90 гр;
- Пшеничне борошно – 100 гр;
- Чорний або молочний шоколад;
- Сіль – невеличка дрібка;
- Какао – 3 ст.л.
Приготування:
- Шоколад та вершкове масло розтопіть на водяній бані. Постійно мішайте рідину;
- У мисці збийте яйця та перебийте їх з цукром за допомогою міксеру так, щоб утворилася пишна маса;
- Повільно введіть розтоплений шоколад та масло до яєчної суміші, помішуючи при цьому вінчиком;
- Додайте до рідини сіль та борошно. Обережно мішайте тісто доки воно не стане однорідним;
- Підготуйте форми для випікання фондану. Змастіть їх вершковим маслом, притрусіть какао та вилийте тісто;
- Відправте десерт випікатися у розігріту до 180° духовку на 7-9 хв.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом сирників у паніровці.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!