Такого ви ще не куштували
Сир – один з найпопулярніших продуктів як серед дітей, так і серед дорослих. Його можна смакувати із фруктами, додавати у тісто та готувати з нього окремі страви, наприклад, сирну запіканку або сирники.
Рецептом останніх поділився на своєму YouTube-каналі український шеф-кухар ЯнгШеф. Цю страву він приготував разом із українською співачкою Сантою Дімопулос.
Інгредієнти
Для сирників:
- Сир (5-9%) – 300 г;
- Яйце – 1 шт;
- Мука – 1 ст.л;
- Манна крупа – 1 ст.л;
- Цукор – 1 ст.л.
Для соусу:
- Кокосові вершки (кокосове молоко);
- Білий шоколад;
- Ягоди;
- Горіхи.
Приготування
- У глибокому посуді розім'яти виделкою сир та додати до нього яйце. Перемішувати до появи однорідної сирної маси.
- Додайте у рівних пропорціях манну крупу, муку, цукор і знов перемішайте.
- Кухар рекомендує залишити масу у холодильнику на годину-дві, щоб манна крупа набрала вологи. Натомість, якщо ви хочете скуштувати страву одразу – розпочинайте смажити.
- Коли сирники будуть майже готові – додайте до них шматочки шоколаду та залийте вершками (молоком). Доведіть страву до кипіння та прикрасьте ягодами і горіхами за смаком.
Ця порція сирників стане смачним та поживним сніданком для вас та ваших дітей.
А якщо ви любите експериментувати – спробуйте ще одну фірмову страву від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка – плов із курагою та арахісом.
Готувати – це легко! Смачного!
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!