Сковорідка

Блогерка показала простий спосіб відновити сковорідку з антипригарним покриттям

Shutterstock

Таких трюків навчають кухарів

Користувачка TikTok Софі Луїза розповіла, як оновити свою сковорідку з антипригарним покриттям, якщо їжа почала приставати під час приготування. Про це повідомляє "Дивогляд".

Дівчина оприлюднила відео, на якому показала свій лайфхак. Спочатку вона помила сковорідку м’якою губкою із рідким миючим засобом, просушила її і поставила на плиту. Коли сковорідка добре розігрілася, блогерка засипала дно суцільним шаром солі.

Після того, як сіль добре прогрілася і змінила свій колір, Софі Луїза висипала сіль і витерла дно сковорідки мокрою серветкою.

@s_lou92

Результат виявився чудовим: яйце під час смаження не прилипло до дна, а легко ковзало по поверхні.

У коментарях користувачі зазначили, що це дійсно хороша порада і такого трюку навчають кухарів і працівників кейтерингових компаній.

Читайте також: Український шеф-кухар увійшов до міжнародного списку новаторів гастрономії

Нагадаэмо, нещодавно вчені нарешті вияснили, чому їжа пригорає у центрі сковорідки.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ