Обов’язково скуштуйте цю страву
Гречка – найпопулярніший вид круп, який готують у кожній родині. Однак з часом до її смаку можна звикнути і вона вже не здаватиметься такою смачною.
Надати страві нового присмаку допоможе оновлений рецепт її приготування, яким український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти
- 100 г гречаної крупи;
- 1 зірочка анісу;
- 1 буряк ;
- 2 зубчика часника;
- 50 г оливок без кісточки;
- 3 ст. л. соняшникової олії;
- кардамон, сіль, перець та будь-які інші спеції (за смаком).
Приготування
- Відваріть гречку у звичайний спосіб, додавши улюблені спеції. На сильному вогні доведіть крупу до кіпіння, а потім зменшіть його до мінімуму та готуйте ще 10 хвилин. Зніміть готову кашу з вогню і дайте настоятися під закритою кришкою протягом 15-20 хвилин;
- Очистіть та наріжте середнім кубиком половину сирого буряка та дрібно порубайте 2 зубчики часнику. Додайте їх до каструлі із відвареною гречкою;
- Покладіть у кашу цілі оливки без кісточок, та заправте ароматною соняшниковою олією.
Цей рецепт гречки із овочами подарує вам абсолютно новый смак, а страва стане найулюбленішою у вашій родині.
А якщо ви захотіли чогось на десерт – приготуйте найсмачніші сирники за рецептом ЯнгШефа.
Готувати – це легко! Смачного!
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!