Гречка із янісом та кардамоном

Гречка із овочами: оновлений рецепт від українського шеф-кухаря

klopotenko_recipes / Instagram

Обов’язково скуштуйте цю страву

Гречка – найпопулярніший вид круп, який готують у кожній родині. Однак з часом до її смаку можна звикнути і вона вже не здаватиметься такою смачною.

Надати страві нового присмаку допоможе оновлений рецепт її приготування, яким український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився на своїй сторінці в Instagram

Інгредієнти

  • 100 г гречаної крупи;
  • 1 зірочка анісу;
  • 1 буряк ;
  • 2 зубчика часника;
  • 50 г оливок без кісточки;
  • 3 ст. л. соняшникової олії;
  • кардамон, сіль, перець та будь-які інші спеції (за смаком).

Приготування

  1. Відваріть гречку у звичайний спосіб, додавши улюблені спеції. На сильному вогні доведіть крупу до кіпіння, а потім зменшіть його до мінімуму та готуйте ще 10 хвилин. Зніміть готову кашу з вогню і дайте настоятися під закритою кришкою протягом 15-20 хвилин;
  2. Очистіть та наріжте середнім кубиком половину сирого буряка та дрібно порубайте 2 зубчики часнику. Додайте їх до каструлі із відвареною гречкою;
  3. Покладіть у кашу цілі оливки без кісточок, та заправте ароматною соняшниковою олією.

Цей рецепт гречки із овочами подарує вам абсолютно новый смак, а страва стане найулюбленішою у вашій родині. 

А якщо ви захотіли чогось на десерт – приготуйте найсмачніші сирники за рецептом ЯнгШефа.

Готувати – це легко! Смачного!

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело! 

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ