"Россия – безумная наша держава" – у Севастополі на "губернаторському" з'їзді висміяли гімн РФ

Facebook / Алі Татар-заде

Кумедним інцидентом уже зацікавилася ФСБ

У Севастополі вибухнув скандал на відкритті з'їзду громадсько-експертної ради при так званому "губернаторі" Сергієві Меняйлу. Як повідомляє блогер Татар Алі-заде у Facebook з посиланням на місцеві проросійські ЗМІ, на початку пафосного заходу при виконанні гімну Російської Федерації на великому екрані почав з'являтися його текст, в якому "були допущені грубі й образливі помилки". Приміром, у першому рядку "Россия – священная наша держава" з'явився прикметник "безумная". Решту севастопольські ресурси навіть не наважилися цитувати. При цьому безсмертна музика Соловйова-Сєдого супроводжувалася "дисонансними нотами упереміш із дзвоновою какофонією", обурюються російські ЗМІ.

Втім, люди здійняли галас тільки після виконання другого гімну – "міста російської слави" Севастополя. Представники загонів "самооборони" кинулися в звукорежисерську рубку, однак файл із переробленим гімном Росії з комп'ютера вже був видалений, а файловий кошик очищений. Доладної відповіді від звукооператорів добитися не вдалося. На місце викликали поліцію і ФСБ.

За даними севастопольських ЗМІ, інцидентом уже зацікавилася ФСБ.

Як повідомляв 5.ua, героїчна бабця вийшла у центр Луганська з синьо-жовтим прапором - "я нікого не боюсь, я не лізла ні в Кремль, ні до путлерів".

ПРОКОМЕНТУЙТЕ