Вони можуть призвести до проблем зі шлунком та репродуктивним здоров'ям
Американські дієтологи назвали найшкідливіші харчові звички у жінок. Про це пише Eat this, not that!.
Дієтологиня Лорен Гарріс-Пінкус вважає, що жінки, особливо мами маленьких дітей, часто їдять стоячи. Це небезпечно, оскільки мозок не може повністю осмислити прийом їжі. Також, за словами фахівчині, не варто доїдати за дітьми різні снеки. Наприклад, сир або нагетси. Гарріс-Пінкус радить приготувати корисні закуски: овочі, фрукти та грецький йогурт.
Під час вибору страв дієтологиня радить дослухатися до свого організму, а не обирати щось менш калорійне. Краще не таврувати їжу як "корисну" та "шкідливу", а складати раціон з урахуванням харчової цінності продуктів, вітамінів та мінералів.
Її колега Келлі Джонс також радить відмовитися від поживних батончиків. За її словами, жінкам варто додавати до сніданку білки: наприклад, йогурт до вівсянки з горіхами.
Водночас дієтологині закликають жінок не практикувати низьковуглеводні дієти дуже довго, оскільки це може нашкодити репродуктивному здоров'ю. Остання рекомендація – знизити кількість перекусів та дотримуватися повноцінних прийомів їжі, попри завантажений графік.
Раніше лікарі назвали два продукти, що допомогають боротися з важкою формою COVID-19.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – канал, де живуть тільки лайтові новини. Релаксуймо разом!