Смачна та проста у приготуванні
Український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився рецептом паски-крафіна. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на його Instagram.
Інгредієнти:
- 1 кг листково-дріжджового тіста;
- по 100 г сушеної журавлини, кураги, маку, вершкового масла та коньяку;
- по одній пачці меленої кориці та шоколаду;
- 100-150 г цукру;
- один жовток.
Рецепт:
- Спершу треба розморозити тісто, поділити його на смужки, а стіл присипати борошном. Ці смужки складіть на столі одна на одну та трохи розкачайте.
- Далі наріжте кубиком курагу, змішайте з журавлиною та залийте коньяком. Масло слід розтопити та змастити ним тісто. Зверху тісто посипте маком, цукром, корицею та подрібненим шоколадом. Також викладіть курагу та журавлину.
- Потім згорніть тісто рулетом і закрутіть равликом. Застеліть форми для випікання пергаментом і змастіть маслом. Викладіть тісто у форми та поставте підходити на 30-40 хв.
- Наостанок змастіть жовтком і випікайте близько 50-60 хв при температурі 180 градусів.
"Все, у вас є домашня, м'яка всередині та хрумка зовні, пасочка. І ви приготували її власноруч, вклавши всю свою любов. А тепер можете передавати цю любов рідним, пригощаючи їх святковою випічкою", – йдеться у повідомленні.
Раніше "Дивогляд" ділився пісним рецептом яблучного штруделя з родзинками та горіхами.
Дивіться також відео 5 каналу: "Нє уходітє с Лаври! Нє ставайте прєдатєлямі": Паша Мерседес записав відео до УПЦ мп
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.
Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.