Шакшука

Шакшука: цікавий рецепт для сніданку

Pixabay

"Настільки прекрасна, що про авторство страви сперечаються як араби, так і марокканці, ізраїльтяни та єменці"

Український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився рецептом страви для сніданку під назвою шакшука. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на його Instagram.

"Вона настільки прекрасна, що про авторство страви сперечаються як араби, так і марокканці, ізраїльтяни та єменці. А ми можемо ось так просто взяти й поснідати цією яєчнею", – йдеться у повідомленні.

Рецепт

Наріжте кубиками 1-2 стиглі томати, додайте один подрібнений зубчик часнику, четвертину цибулини, половину болгарського перцю та половину цукіні. Овочеву суміш треба змішати зі 300 г томатів пелаті, посолити та додати 1 ч. л. оливкової олії.

Обсмажуйте овочеву суміш протягом 5-7 хвилин, додайте дрібку зіри, 3 яйця та 100 г сиру фета. Далі тушкуйте шакшуку 7-10 хв, а наостанок додайте до готової страви подрібнену петрушку.

Раніше "Дивогляд" ділився рецептом українських вареників із сиром.

Дивіться також відео 5 каналу: Ватажок Вагнера пригожин оприлюднив показове фото, поки путін стендапив перед холуями

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram Дивогляд 5.UA.

Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання

 

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ