"Божественно"
Шеф-кухар Євген Клопотенко поділився рецептом української автентичної страви ‒ картоплі тушкованої з коропом. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на його Instagram.
"Тільки уявіть собі ніжну та ароматну рибу, просочену смаками спецій та цибулі, у поєднанні з картоплею. Це ж божественно. Рецептом цієї страви зі мною поділилися читачі з Вінниччини, а я тепер ділюся з вами, котики", ‒ йдеться у повідомленні.
Рецепт
- Треба взяти 1 кг коропа, розділити рибу порційними однаковими шматочками, посоліть з обох боків та обваляйте в борошні (близько 50 г). Розігрійте пательню, додайте олії та обсмажте коропа з обох боків до золотавої скоринки.
- Очистіть 6 картоплин, наріжте скибками приблизно 3-4 мм, а цибулю півкільцями. У казанок чи каструлю з товстим дном викладіть шарами картоплю та кілька шматочків коропа, потім знову шар картоплі, цибуля, сіль та перець до смаку.
- Залийте водою, щоб вона покрила картоплю, додайте 3 горошини духмяного перцю і лавровий лист. Тушкуйте до готовності картоплі, це займе близько 40 хв.
Раніше "Дивогляд" ділився рецептом українського десерту з пшоном.
Дивіться також відео 5 каналу: ЗАСТРЕЛИЛИ ВПРИТУЛ: ЯК РОСІЯНИ ВБИВАЮТЬ УЧАСНИКІВ сво | Бумеранг Бандери
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram Дивогляд 5.UA.
Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання