Куряче м'ясо

Хрумкі та ніжні курячі гомілки: рецепт від українського шеф-кухара

Pixabay

"Такі, як у відомому фастфуді, але ми їх будемо готувати не у фритюрі, а запечемо"

Український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився рецептом смачних курячих гомілок у паніруванні. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на його Instagram.

"Такі, як у відомому фастфуді, але ми їх будемо готувати не у фритюрі, а запечемо. Ось так береш божественні ароматні гомілки, прокушуєш шар хрумкої скоринки, а там в середині до неможливого м'ясисті та до неможливого соковиті гомілки. Хочеться вгризтися в них з усією пристрастю. Цей контраст ніжного-ніжного м'яса і хрумкоту скоринки тупо зе бест. Все тому, що сік і аромат залишаються в м'ясі – їх обійняв і зберіг шар панірування", – поділився Клопотенко.

Головним секретом цього рецепту є кукурудзяні пластівці. Якщо з них зробити панірування, то гомілки матимуть хрумку скоринку. Обирайте пластівці без цукрової глазурі.

Рецепт

Вимішуєте гомілки у тарілці з червоним перцем, паприкою та сіллю. Збиваєте блендером (можна і вручну) у крихту 250 г пластівців, паралельно в окремій тарілці збиваєте яйця. Ще в одну тарілку кладете 100 г борошна.

Паніруєте гомілки спершу в борошні, потім в яйцях, потім у пластівцях. Потім ще раз в яйці та в пластівцях. Викладаєте запаніровану курку на деко, застелене пергаментом. Запікаємо при температурі 180, 35-40 хвилин.

Раніше "Дивогляд" ділився рецептом піци "Маргарита" від дизайнера.

Дивіться також відео 5 каналу: "НАША НАДІЯ - пУТІН", "Зеленський похлєщє януковича" | КОРЧИНСЬКИЙ у Рандеву з Яніною Соколовою

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram Дивогляд 5.UA.

Читайте також: Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ