Смачного!
Французький дизайнер Симон Порт Жакмюс показав, як вдома приготувати піцу "Маргарита". Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на Vogue France.
Інгредієнти:
- борошно – 250 г;
- пекарські дріжджі – 1 пакетик;
- тепла вода — 150 мл.;
- оливкова олія — 3 ч. л.;
- сіль;
- томатний соус;
- моцарела ді Буфала – дві кульки;
- базилік.
Як готувати:
- Висипте борошно в миску, де будете готувати тісто. Усередині зробіть заглиблення, додайте дріжджі та влийте воду. Все це змішайте, додайте сіль та оливкову олію.
- Замісіть тісто так, щоб воно не липло до рук. Залиште його в мисці та накрийте рушником, щоб підійшло. Воно має збільшитися у розмірі вдвічі. Паралельно розігрійте духовку.
- Коли тісто підійде, викладайте його на стільницю, яку перед цим треба присипати борошном. Розкатайте круглу піцу.
- Готову майбутню страву покладіть на лист, застелений пергаментом для випічки.
- Якщо хочете хрумку піцу, то його вже можна поставити в духовку на кілька хвилин. Якщо ні, тоді змастіть її томатним соусом. Зверху покладіть нарізану кружальцями моцарелу і збризкайте оливковою олією. Все це треба поставити в духовку, розігріту на максимум.
- Випікайте піцу близько 15 хв. За кілька хвилин до готовності покладіть на страву листочки базиліка.
Ось додатково відео:
Раніше "Дивогляд" ділився рецептом піци, яка не зашкодить фігурі.
Дивіться також відео 5 каналу: Битимуть просто по АЕС, щоб зламати наш дух: чого чекати від рф ‒ Петро Черник
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram Дивогляд 5.UA.
Читайте також: Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання