"Читайте і готуйте, котики"
Український шеф-кухар поділився українським рецептом на основі пшона та узвару, який називається "записане". Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на його Instagram.
"Десерт із пшоном? Та ще й український? Якщо ви вже заінтриговані, то читайте і готуйте, котики", – йдеться у повідомленні.
Спершу зваріть узвар, бо для десерту потрібно 200 г зварених сухофруктів, додайте їх у сотейник, а до них – 100 г пшона та 350 мл води. Пшоно треба обов'язково добре промити, бо це впливає на смак.
Варіть пшоно із сухофруктами 20-25 хв на повільному вогні, а паралельно в окремий сотейник додайте вишні свіжоморожені 200 г, 2 ст.л. цукру та дрібку кориці. Варити вишні треба 5 хв, а потім додайте їх до пшона. Наостанок додайте мед до смаку та насолоджуйтеся. Смачного!
Раніше "Дивогляд" розповідав, що в Україні можуть змінити умови продажу яєць.
Дивіться також відео 5 каналу: "рОСІЯНИ – СЦИКЛИВІ НАЦИСТИ!": Подерв'янський посадив русн@ на пляшки у Рандеву з Яніною Соколовою
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram Дивогляд 5.UA.
Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання