Картопля

Картопляні коржики з соусом з крем-сиру та хрону: смачний і простий рецепт

Shutterstock

"Просте і знайоме українському серцю може бути таким вау, що хочеться про це кричати, стрибати і божеволіти"

Український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився рецептом хрумких картопляних коржиків з соусом з крем-сиру та хрону. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на його Instagram.

"Якщо стоїте ‒ сядьте. Якщо сидите ‒ тримайтеся за щось, бо все одно впадете. На арену інстаграмних рецептів виходять хрумкі картопляні коржики з соусом з крем-сиру та хрону. Це ще один приклад від мене, як просте і знайоме українському серцю може бути таким вау, що хочеться про це кричати, стрибати і божеволіти", ‒ йдеться у повідомленні.

Рецепт:

Варіть картоплю близько 30 хвилин, викладіть її цілою на пергамен, зробіть розрізи та причавіть склянкою, щоб картопля стала, як плоский коржик. Далі змажте її олією, додайте сіль, перець та запікайте пів години при 200-220 градусах.

Паралельно приготуйте соус ‒ збийте у блендері 250 г крем-сиру, 1 ч. л. білого консервованого хрону (чи 1 см свіжого) та 50 мл молока чи вершків. Смачного!

Раніше "Дивогляд" ділився рецептом українського печива погачі.

Дивіться також відео 5 каналу: Шон Пенн презентує документальний фільм про Україну "Суперсила"

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram Дивогляд 5.UA.

Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання

 

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ