Це просто
Експерт із гігієни харчових продуктів Таш Блайт розповів про те, як зберегти банани зрілими протягом майже трьох тижнів. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на Express.
Банани дуже корисні та смачні, але є проблема – їх складно зберігати. Однак, є певні рекомендації, які допоможуть якнайдовше зберегти їхню свіжість:
- купуйте зелені банани, щоб вони достигнули вдома;
- тримайте їх подалі від інших фруктів;
- виймайте банани з пластикових пакетів, бо якщо вони у них упаковані – пластик утримує вологу, яку ці фрукти виділяють через газ етилен по мірі дозрівання, внаслідок чого вони швидше дозрівають;
- зберігайте їх при кімнатній температурі, без сонячного світла та далеко від вологи.
До речі, нещодавно "Дивогляд" розповідав про рецепт шоколадно-бананового кексу.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram Дивогляд 5.UA.
Читайте також: Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання