Ролліні – один з найпопулярніших продуктів у пекарнях. Вони можуть мати різні начинки, як солодкі, так солоні і всі вони мають чудовий смак.
"Дивогляд" із посиланням на Сafe delites ділиться з вами рецептом хрумких ролліні з м'ясом, які можна приготувати за короткий проміжок часу.
Інгредієнти:
- листкове тісто;
- 200 грамів бекону;
- 2 зубчики часнику;
- 1 ріпчаста цибулина;
- 1 невелика морква;
- 1 стебло селери;
- 1 чайна ложка меленого насіння фенхелю;
- 250 грамів свинячого фаршу;
- 250 грамів яловичого фаршу;
- 1/2 склянки панірувальних сухарів;
- 1 сире куряче яйце;
- 2 столові ложки соусу барбекю;
- 1 столова ложка вустерського соусу;
- 1 столова ложка свіжої петрушки;
- 3/4 чайної ложки солі;
- мелений чорний перець.
Приготування:
- Бекон обсмажте на розігрітій сковорідці близкьо 2-3 хв. Після цього додайте до нього нарізані кубиками цибулю, селеру та моркву і смажте ще 2 хв;
- Часник також обсмажте на сковорідці, щоб він надав страві більшого аромату. Залиште вистигати;
- Після цього додайте до суміші решту інгредієнтів та ретельно перемішайте начинку. Розділіть її на п'ять частин;
- Лист тіста розріжте навпіл. Посередині одніє частини ложкою викладіть начинку та сформуйте рол. Змастіть край тіста сирим яйцем і загорніть його;
- Заготовки відправте у розігріту до 180° духовку на 30-35 хв, а після цього насолоджуйтеся хрумким смаколиком.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!