роліні

Не порівняти з пекарнею: рецепт хрумких домашніх ролліні

Сafe delites

Ролліні – один з найпопулярніших продуктів у пекарнях. Вони можуть мати різні начинки, як солодкі, так солоні і всі вони мають чудовий смак.

"Дивогляд" із посиланням на Сafe delites ділиться з вами рецептом хрумких ролліні з м'ясом, які можна приготувати за короткий проміжок часу.

Інгредієнти:
  • листкове тісто;
  • 200 грамів бекону;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 ріпчаста цибулина;
  • 1 невелика морква;
  • 1 стебло селери;
  • 1 чайна ложка меленого насіння фенхелю;
  • 250 грамів свинячого фаршу;
  • 250 грамів яловичого фаршу;
  • 1/2 склянки панірувальних сухарів;
  • 1 сире куряче яйце;
  • 2 столові ложки соусу барбекю;
  • 1 столова ложка вустерського соусу;
  • 1 столова ложка свіжої петрушки;
  • 3/4 чайної ложки солі;
  • мелений чорний перець.

Приготування:

  1. Бекон обсмажте на розігрітій сковорідці близкьо 2-3 хв. Після цього додайте до нього нарізані кубиками цибулю, селеру та моркву і смажте ще 2 хв;
  2. Часник також обсмажте на сковорідці, щоб він надав страві більшого аромату. Залиште вистигати;
  3. Після цього додайте до суміші решту інгредієнтів та ретельно перемішайте начинку. Розділіть її на п'ять частин;
  4. Лист тіста розріжте навпіл. Посередині одніє частини ложкою викладіть начинку та сформуйте рол. Змастіть край тіста сирим яйцем і загорніть його;
  5. Заготовки відправте у розігріту до 180° духовку на 30-35 хв, а після цього насолоджуйтеся хрумким смаколиком.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом рулетиків з пюре та сосискою.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ