Апельсинове печиво

Апельсиновий рай: рецепт ароматного зимового печива для новорічного столу

Shutterstock

Чудовий святковий десерт

Апельсини – один з найсмачніших та найкорисніших зимових фруктів. Його люблять їсти окремо, а також додавати у різні страви. "Дивогляд" ділиться з вами рецептом ароматного апельсинового печива, яке обов'язково вам сподобається.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 100 гр;
  • Цукор – 120 гр;
  • Яйце – 1 шт;
  • Борошно – 250 гр;
  • Розпушувач – 1,5 ч. л;
  • Апельсиновий сік – 30 мл;
  • Цедра одного апельсина; 
  • Цукрова пудра;
  • Сіль.

Приготування:

  1. На дрібній терці натріть цедру апельсина та ретельно перемішайте з цукром;
  2. Додайте масло і збийте суміш міксером;
  3. Після цього вилийте сік, вбийте яйце та збийте вже блендером;
  4. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем та сіллю. Потроху додавайте суміш у готову масу та вимішуйте руками тісто. Коли воно буде готово – загорніть його у харчову плівку та поставте у холодильник на годину;
  5. По завершенні цього часу дістаньте тісто, сформуйте з нього кульки, посипте їх цукровою пудрою та відправте у розігріту до 180° духовку на 15-20 хв.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами найпростішим рецептом ароматних сіннабонів з корицею.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ