Сіннабони

Улюблений зимовий смаколик: найпростіший рецепт ароматних сіннабонів з корицею

Shutterstock

Швидко, легко та смачно

Сіннабони стали одним з найулюбленійших десертів багатьох людей. Вони дуже ароматні, м'які та неймовірно смачні. Для тих, хто дуже любить цей смаколик "Дивогляд" підготував простий рецепт приготування, який обов'язково стане вам у нагоді.

Інгредієнти для тіста:

  • Тепле молоко – 250 мл;
  • Сухі дріжджі – 7 гр;
  • Мука – 600 гр;
  • Яйця – 2 шт;
  • Цукор (у тісто) – 5 ст.л;
  • Цукор (начинка) – 1 ст.л;
  • Ваніль – 1 ч.л;
  • Вершкове масло – 60 гр;
  • Кориця – 1 ст.л.

Інгредієнти для крему:

  • Яйця – 2 шт;
  • Сир – 100 гр;
  • Цукор – 1 ст.л;
  • Вершкове масло – 30 гр

Приготування:

  1. Підігрійте молоко, але не доводіть до кіпіння. Висипте у рідину цукор та дріжджі, зніміть з вогню і накрийте рушником на 5 хв;
  2. Збийте яйця з цукром та ванілю та додайте до них розтоплене вершкове масло. По завершенні 5 хв вилийте туди тепле молоко з дріжджами;
  3. Просійте муку та розмішайте її з цією сумішшю. Ретельно перемішуйте тісто руками доки воно не перестане прилипати до них;
  4. Перекладіть тісто у глибоку ємність, накрийте рушником та поставте у теплу духовку. Зауважте, що гріти духовку необхідно близько 2-3 хв, оскільки вона не повинна бути гарячою;
  5. Коли тісто зійде – розкачайте його у прямокутник, товщиною 0,5 см, а після змастіть вершковим маслом та посипте корицею і цукром. Замотайте тісто в ролл та наріжте кільцями, довжиною по 5 см;
  6. Змастіть ємність для випікання вершковим маслом та викладіть у неї сіннабони. Відправте в розігріту до 180° духовку на 30 хв;
  7. У цей час збийте яйця з сиром та вершковим маслом, а коли тісто буде готове – змастіть його цим кремом.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом ніжного та легкого рулету без випічки.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ