Швидко, легко та смачно
Сіннабони стали одним з найулюбленійших десертів багатьох людей. Вони дуже ароматні, м'які та неймовірно смачні. Для тих, хто дуже любить цей смаколик "Дивогляд" підготував простий рецепт приготування, який обов'язково стане вам у нагоді.
Інгредієнти для тіста:
- Тепле молоко – 250 мл;
- Сухі дріжджі – 7 гр;
- Мука – 600 гр;
- Яйця – 2 шт;
- Цукор (у тісто) – 5 ст.л;
- Цукор (начинка) – 1 ст.л;
- Ваніль – 1 ч.л;
- Вершкове масло – 60 гр;
- Кориця – 1 ст.л.
Інгредієнти для крему:
- Яйця – 2 шт;
- Сир – 100 гр;
- Цукор – 1 ст.л;
- Вершкове масло – 30 гр
Приготування:
- Підігрійте молоко, але не доводіть до кіпіння. Висипте у рідину цукор та дріжджі, зніміть з вогню і накрийте рушником на 5 хв;
- Збийте яйця з цукром та ванілю та додайте до них розтоплене вершкове масло. По завершенні 5 хв вилийте туди тепле молоко з дріжджами;
- Просійте муку та розмішайте її з цією сумішшю. Ретельно перемішуйте тісто руками доки воно не перестане прилипати до них;
- Перекладіть тісто у глибоку ємність, накрийте рушником та поставте у теплу духовку. Зауважте, що гріти духовку необхідно близько 2-3 хв, оскільки вона не повинна бути гарячою;
- Коли тісто зійде – розкачайте його у прямокутник, товщиною 0,5 см, а після змастіть вершковим маслом та посипте корицею і цукром. Замотайте тісто в ролл та наріжте кільцями, довжиною по 5 см;
- Змастіть ємність для випікання вершковим маслом та викладіть у неї сіннабони. Відправте в розігріту до 180° духовку на 30 хв;
- У цей час збийте яйця з сиром та вершковим маслом, а коли тісто буде готове – змастіть його цим кремом.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом ніжного та легкого рулету без випічки.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!