Цукор

Легкий спосіб приготування ванільного цукру вдома – поради

Shutterstock

Ця солодка спеція надасть приємного аромату вашим десертам

Неможливо уявити приготування випічки або десерта без додавання ванільного цукру. Він додає страві не лише чудового присмаку, але й приємного аромату. Зазвичай цей порошок купують у магазині. Але "Дивогляд" радить вам приготувати його вдома.

Спочатку може здатися, що приготування цієї солодкої спеції – дуже тривалий процес. Насправді ж, зовсім навпаки. Ця техніка досить проста і виконати її у домашніх умовах не викличе складнощів. 

На сайті kuchniamagdy опублікували простий рецепт створення ванільного цукру за лічені хвилини. Скористайтеся ним. 

Інгредієнти:

  • Дрібний білий цукор – 200 гр;
  • Ваніль – 1 стручок.

Приготування:

  1. Дістаньте невелику банку з кришкою та насипте у неї цукор, але не до самого краю;
  2. Стручок ванілі розріжте вздовж. Обережно дістаньте з нього насіння, а саму оболонку поріжте на 2-3 частинки. Висипте всі ці компоненти у банку з цукром;
  3. Щільно закрийте банку, струсіть її та залиште на два тижні. Не забувайте щодня струшувати банку кілька разів;
  4. По завершенні цього часу додавайте цю пряність у десерті та насолоджуйтеся їхнім ароматом.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом домашнього чизкейку, який завжди виходить.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ

Читайте більше