Гарбузові оладки

Сонечко на тарілці: рецепт гарбузових оладок від Євгена Клопотенка

klopotenko / Instagram

Існує чимало смачних страв з гарбуза, але ця по-особливому приваблива.

Український шеф-кухар Євген Клопотенко продовжує ділитися зі своїми підписниками простими рецептами смачних страв. "Дивогляд" вирішив обрати одну з них – гарбузові оладки, які чудово смакуватимуть вам на сніданок.

Інгредієнти:

  • Борошно – 300 г;
  • цукор – 2 ст.л;
  • молоко – 300 мл;
  • курячі яйця – 2 шт;
  • гарбуз – 100 г;
  • мелена кава – 5 г;
  • розпушувач – 1/4 ч.л;
  • ванільний цукор;
  • соняшникова олія.

Приготування:

  1. У глибокій ємності з'єднайте борошно, цукор, розпушувач, мелену каву та цукор. Ретельно розмішайте їх;
  2. Вбийте у ємність яйця та перемішайте;
  3. Гарбуз натріть на крупній терці та змішайте з сумішшю. Вилийте туди соняшникову олію та молоком. Збийте блендером;
  4. Нагрійте сковорідку та смажте оладки на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. 

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами іншими рецептами страв з гарбуза:

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ