Салат з огірком та редискою

З огірками та редисом: легкий рецепт весняного салату

Shutterstock

Весна – час перших молодих овочів та зелені. Після важкого зимового раціону повернутися до сезонних продуктів буде вдвічі приємніше.

Саме тому "Дивогляд" підготував для вас рецепт надзвичайно корисного та смачного весняного салату. Він є дуже простим у приготуванні, яке не забере у вас багато часу. 

Інгредієнти

  • молода капуста – 1/2 качана
  • редис – 8-10 шт
  • огірок – 4 шт
  • зелена цибуля – 1 пучок
  • кріп – 1 пучок 
  • варені яйця – 3 шт
  • сметана або натуральний йогурт – 4 ст. л. 
  • гірчиця – 1 ч.л
  • рослинна олія – 2 ст. л.
  • сіль, перець, гірчиця (за смаком)

Приготування

  1. Тонко наріжте капусту, так, щоб соломка не була занадто довгою. Подрібніть кріп і зелену цибулю та змішайте з капустою;
  2. Варені яйця наріжте кубиками середніх розмірів, а редис та огірки – тонкими кружечками; 
  3. Змішайте у невеликій ємності сметану (або натуральний йогурт), рослинну олію та гірчицю. За смаком додайте сіль та перець та змішайте разом із салатною сумішшю.

Цей салат є джерелом великої кількості вітамінів, корисних для нашого організму. Тож, обов'язково додайте його до свого раціону!

Готувати – це легко!

А якщо вам захотілося чогось солоденького – скуштуйте французькі еклери, приготовані за фірмовим рецептом від українського шеф-кухаря.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ