Салат із гречкою та солоними огірками

Незвичне поєднання: рецепт салату із гречкою та солоними огірками

klopotenko.com

Гречка є одним з найпоширеніших продуктів у раціоні будь-якого українця. Однак, з часом, смак цієї страви вже не викликає задоволення. Це є сигналом до того, що треба змінювати рецепт її приготування

Як повідомляє "Дивогляд", український шеф-кухар Євген Клопотенко на своєму офіційному сайті розповів, як можна урізноманітніти цю страву та отримати зовсім новий смак. Обов'язково скуштуйте її!

Інгредієнти

  • 250 г – гречаної крупи
  • 200 мл – бурякового соку
  • 100 г – солоних огірків
  • 1 ст. л. – насіння гарбуза
  • 2 ст. л. – соняшникової олії
  • 20 г – зелені
  • сіль (за смаком)

Інгредієнти

  1. За допомогою соковижималки вичавіть сік з буряка, або просто натріть овоч на дрібній тертці та відіжміть рідину за допомогою сита;
  2. Залийте гречку буряковим соком та залиште при кімнатній температурі на 4-6 годин. При бажанні можете відварити крупу;
  3. До готової гречки додайте порізані кубиком солоні огірки, перець чилі та гарбузове насіння;
  4. Полийте отриману суміш соняшниковою олією.

За бажанням, додайте до страви зелень та сіль.

Готувати – це легко! Смачного!

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" розповідав, як приготувати панкейки з рисового борошна.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ