Морква, напевно, один з універсальних продуктів у холодильнику. Зазвичай її використовують як доповнення до страв
Український шеф-кухар Євген Клопотенко на своїй сторінці в Instagram пропонує до вашої уваги рецепт салату, де морква є головним компонентом, передає "Дивогляд".
Інгредієнти
- 2 моркви
- 2 ст.л. оливкової олії
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 3 гілочки базиліку
- 1 дрібка кориці
- лимонний сік до смаку
- перець чилі (за бажанням)
Приготування
- Моркву почистіть і наріжте кружальцями завтовшки 5-7 мм. Перекладіть її в каструлю, залийте невеликою кількістю води, щоб вона ледве покрила овоч і додайте оливкову олію. Поставте на маленький вогонь і доведіть до напівготовності.
- Злийте залишки рідини. Додайте до моркви соєвий соус, базилік, сік лимона, корицю та перемішайте. Для гостроти можна додати дрібно порізаний перець чилі.
Ця страва стане справжнім порятунком для тих, у кого бракує часу на приготування їжі. Щоб урізноманітнити рецепт – додавайте до нього свої улюблені інгредієнти.
А якщо вам захотілося чогось ще більш незвичайного – пропонуємо вам оновлений рецепт десерту "Пташине молоко".
Готувати – це легко! Смачного!
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!