Салат з моркви

Морквяний салат за 5 хвилин: простий рецепт весняної страви від українського шеф-кухаря

klopotenko_recipes / Instagram

Морква, напевно, один з універсальних продуктів у холодильнику. Зазвичай її використовують як доповнення до страв

Український шеф-кухар Євген Клопотенко на своїй сторінці в Instagram пропонує до вашої уваги рецепт салату, де морква є головним компонентом, передає "Дивогляд".

Інгредієнти

  • 2 моркви
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 3 гілочки базиліку
  • 1 дрібка кориці
  • лимонний сік до смаку
  • перець чилі (за бажанням)

Приготування

  1. Моркву почистіть і наріжте кружальцями завтовшки 5-7 мм. Перекладіть її в каструлю, залийте невеликою кількістю води, щоб вона ледве покрила овоч і додайте оливкову олію. Поставте на маленький вогонь і доведіть до напівготовності.
  2. Злийте залишки рідини. Додайте до моркви соєвий соус, базилік, сік лимона, корицю та перемішайте. Для гостроти можна додати дрібно порізаний перець чилі. 
Ця страва стане справжнім порятунком для тих, у кого бракує часу на приготування їжі. Щоб урізноманітнити рецепт – додавайте до нього свої улюблені інгредієнти. 
 
 
А якщо вам захотілося чогось ще більш незвичайного – пропонуємо вам оновлений рецепт десерту "Пташине молоко".
 
Готувати – це легко! Смачного! 
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ