Салат з буряком, куркою та кукурудзою

Із овочами та куркою: легкий рецепт корисного весняного салату

Shutterstock

Однією з найпопулярніших весняних страв є салати. І це не дивно, оскільки у період авітамінозу усі необхідні вітаміни можна отримати зі свіжих овочей та фруктів.

Щоб урізноманітнити ваш раціон "Дивогляд" підготував рецепт надзвичайно легкого та корисного салату, який наситить вас на тривалий час.

Салат з буряком, кукурудзою і куркою

Інгредієнти:

  • консервована кукурудза – 1 банка;
  • варений буряк – 300 г;
  • варено-копчена курка – 200 г;
  • свіжий огірок – 1 шт;
  • мікс-салату – 75 г;
  • помідори чері – 100 г;
  • фета – 150 г;
  • гірчиця – 1 ст. л;
  • яблучний оцет – 1/2 ст. л;
  • оливкова олія – 5 ст. л; 
  • сіль (за смаком).

Спосіб приготування:

  1. М'ясо курки наріжте скибочками та замаринуйте в олії, оцті та гірчиці;
  2. Помідори розріжте навпіл, а огірки наріжте скибками;  
  3. Фету та буряк наріжте середніми кубиками;
  4. Поєднайте разом кукурудзу, курку, помідори, огірки, буряк та фету.

Покладіть на тарілку листя салату, рукколу, або шпинат та висипте на них отриману суміш. За бажанням полийте олією.

Готувати – це легко! Смачного!

А якщо вам захотілося чогось більш ситного – скуштуйте французькі голубці за рецептом українського українського шеф-кухаря.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело! 

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ