Запечена картопля

Як приготувати ідеальну запечену картоплю: секрети шеф-кухаря

Shutterstock

Таку страву можна приготувати всього за 20 хвилин

Американський шеф-кухар Ден Клугер розкрив свій секрет приготування ідеальної картоплі з хрусткою скоринкою. Про це пише Daily Star.

Шеф розповів, що для приготування страви вам знадобиться всього 20 хвилин. І картоплю попередньо не потрібно варити чи розігрівати олію.

Найкраще, на думку Клугера, підійде молода картопля. Тоді її можна не чистити, а тонка шкірка після запікання буде хрумкою. 

Секрет отримання хрумкої скоринки  — яєчний білок.

Кухар гарно збиває білки, покриває ними цілі картоплини. Потім кухар прибирає надлишок білка, приправляє картоплю сіллю, перцем і будь-якими іншими приправами (найбільше йому подобається подрібнений розмарин і часник) і ставить в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

Час приготування може трохи збільшитися, якщо використовувати більшу картоплю. "Якщо ви не можете знайти молоду картоплю, беріть найменшу, яку знайдете, і регулюйте час приготування залежно від цього", - зазначив шеф.

Раніше кухарі поділилися своїми порадами, як приготувати найсмачніше картопляне пюре.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – канал, де живуть тільки лайтові новини. Релаксуймо разом!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ