Традиційні українські страви – дуже смачні та мають давню історію
Однією з найпопулярніших страв в Україні є деруни. "Дивогляд" із посиланням на Shuba ділиться з вами рецептом смачних дерунів із квашеною капустою.
Інгредієнти:
- 250 грамів квашеної капусти;
- 6 картоплин;
- 1 яйце;
- 3 столові ложки пшеничного борошна;
- 1 цибулина;
- сіль та чорний мелений перець до смаку;
- 80 мл соняшникової олії.
Приготування:
- Добре відтисніть рідину із квашеної капусти і подрібніть її;
- Цибулю і картоплю очистіть і натріть на дрібній терці. Покладіть суміш у глибоку ємність, додайте квашену капусту, яйце, борошно, сіль і перець. Ретельно перемішайте;
- На розігріту з олією пательню викладайте отриману масу, формуючи оладки;
- Смажте деруни впродовж 3-4 хв з обох боків до появи хрумкої скоринки.
Подавайте страву зі сметаною або іншим соусом.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" розповідав, як приготувати крученики з яйцем та грибами.
Дивіться також відео 5 каналу: СОБАКИ-САПЕРИ! Як допомагають у гуманітарному розмінуванні!
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.