Яйця

Приготування омлету: шеф-кухар Джеймі Олівер назвав розповсюджені помилки

Shutterstock

Також він поділився ідеальним рецептом популярної страви

Відомий шеф-кухар Джеймі Олівер розповів про те, яких помилок люди часто припускаються, коли готують омлет. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на Mirror.

Фахівець стверджує, що пухка яєчня не потребує молока чи вершків.

"Хтось додає молоко, хтось додає вершки, але якщо ви правильно приготували, вам нічого з цього не потрібно…Курячі яйця – це найсмачніша та найдешевша форма білка на планеті. Це факт. Вони містять багато мікроелементів і дуже швидко готуються", – розповів він.

Для приготування ідеального омлету потрібно збити яйця в мисці з невеликою кількістю солі. Потім поставте сковорідку на середній вогонь і покладіть туди вершкове масло. Далі вливайте яйця та швидко помішуйте лопаткою з інтервалом кожні 5 секунд.

Задля уникнення переварювання яєць рекомендується відсувати сковорідку періодично в сторону.

"Викладіть яєчню на скибочки тосту. Якщо хочете, змастіть тост маслом, але пам'ятайте, що в яйцях уже є шматочок масла. Результат? Цілком гарна, але все ще м'яка текстура. Отже, англійські яйця готові – м'які, шикарні, ніжні", – додав Олівер.

Раніше "Дивогляд" розповідав про найпростіший рецепт ароматних сіннабонів з корицею.

Дивіться також відео 5 каналу: ЩО ТАМ НА рОСІЇ? || БУМЕРАНГ БАНДЕРИ. Повний випуск

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.

 

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ