Фриттата

Італійська фритата: рецепт від шеф-кухаря Євгена Клопотенка

Shutterstock

Просто та смачно

Український шеф-кухар і телеведучий Євген Клопотенко поділився рецептом італійської фритати – запеченого омлету в духовці. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на його Instagram.

Клопотенко вперше скуштував цю страву в дитинстві, коли перебував в Італії. Він снідав у маленькому ресторані "прекрасним омлетом", який, як виявилося згодом, називається фритата.

"Берете 4 яйця, збиваєте їх енергійно вінчиком, додаєте сіль, перець, орегано. Ріжете дрібними кубиками 200г цукіні. Форму для запікання змащуєте оливковою олією, вливаєте туди яйця і додаєте цукіні. Посипаєте цю прекрасність тертим сиром і запікаєте все 10-15 хвилин у розігрітій духовці при 180 градусах. Цьом", – поділився кухар.

До речі, раніше "Дивогляд" розповідав, як приготувати шарлотку з яблуками.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram Дивогляд 5.UA.

Читайте також: Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання

 

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ