Квашена капуста

Новий варіант улюбленої закуски: як приготувати квашену капусту за мексиканським рецептом

Shutterstock

Сезон споживання зимових запасів вже наближується. Зокрема, це стосується й квашеної капусти.  Ця страва є дуже корисною для організму людини, оскільки за рахунок природного бродіння виробляє у собі корисні мікроелементи та вітаміни.

Існує чимало рецептів приготування квашеної капусти, але "Дивогляд" ділиться з вами по-справжньому унікальним. Мексиканське Куртидо стане вашою найулюбленішою закускою.

Інгредієнти:

  • Качан капусти – 1/2;
  • Морква – 1 шт;
  • Цибуля – 1/2;
  • Яблучний оцет – 1/2 склянки;
  • Сіль – 1/2 ч.л;
  • Коричневий цукор – 1/2 ч.л (можно без);
  • Вода – 1/4 склянки;
  • Сушений орегано – 1 ч.л.

Приготування:

  1. Дуже дрібно нашинкуйте капусту та перекладіть її у велику ємність;
  2. На дрібній терці натріть моркву, а цибулю наріжте тонкими півкільцями;
  3. В іншій ємності змішайте разом оцет, воду, сіль, цукор (за бажанням) та сушений орегано. Залийте цим розсолом овочеву суміш та добре перемішайте;
  4. Поставте миску з капустою у холодильник на ніч. Наступного дня можете подавати закуску до столу.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом овочевого асорті на зиму.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ